fbpx

Oliver Bø er en visuell kunstner og grafisk designer på 25 år som ser humor og potensial i alt han ser. Som en visuell kunstner i avgangsklassen på Prosjektskolen i Oslo, har Oliver lagt sin elsk på visuell kommunikasjon gjennom flere medium, enten det er grafiske illustrasjoner, skulpturer eller abstrakte arbeid utenfor de normale rammer. 

-Jeg er utrolig oppattt av referansene mine, bevisste og ubevisste. Alt fra «dårlige» corporate logoer til nedbrente biler, overdrevent komprimerte .png´s til natur, mote til u-mote, teknikk og håndverk til algoritmisk kaos og metodisk gjennomføring.

Uttrykket til Oliver består av en kald distanse og varm omfavnelse av alt han ser på som interessant. Med røtter til det grafiske bruker han tiden sin på å utvikle dypere fysisk teknisk kunnskap, samt leker seg med formater, struktur og farger.

Til FOMA tar Oliver med seg et unikt stykke arbeid til pop-up galleriet vårt som i skrivende stund er under en kreativ prosess han forteller har nådd nye høyder. Verket måler per dags dato 2 meter i bredden og 2,20 meter i høyden. 

Mens vi teller ned dagene til FOMA og kunsten som vil se dagens lys i pop-up galleriet vårt, kan du sjekke ut Olivers kreative ideer på Instagram-profilen hans. 

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!