fbpx

Ida og hennes far har alltid hatt interesse for mat, og etter at pappa Gil kom til Norge i 1982, har han laget mat til venner og bekjente fra sin mors oppskriftsbok fra 50-tallet. Mr. Gil er fra sørstatene i USA, og texikansk matkultur er noe far og datter-duoen har lagt sin elsk på.

Etter mye om og men, bestemte de seg for at de ville dele matgleden de fant i bestemors oppskriftsbok, og i 2018 ble drømmen virkelighet når de kjøpte seg kjøkken på hjul! Siden 2018 har de reist landet rundt, og servert hjemmelaget texikansk mat, laget fra hjertet.

Med bestemors oppskriftsbok som den hemmelige ingrediensen, serveres det blant annet langtidskokt chili con carne, burritos og nachos fylt med jalapeno, rømme, salsa og guacamole. Ida og Gil brenner for kvalitet som gir gode smaksopplevelser og vi gleder oss til å ønske dem velkommen til FOMA i juni. 

Lik dem gjerne på Instagram eller Facebook og følg reisen deres til FOMA hele veien fra Ålesund!