fbpx

Klovner i Kamp

Klovner i Kamp Sammen har Aslak, Esben og Thomas brutt barrierer og laget en av Norges ledende rapgrupper. Ta vel imot Klovner i Kamp!

Siden 1994 har gjengen fra Tåsen bygd opp en av landets mest ikoniske hiphop-grupper, med et godt grep om flere generasjoner. I 2000 slapp gutta sitt første album, Scwhin, som skulle markere startskuddet på den norskspråklige rapbølgen rundt tusenårsskiftet. Året etter ble de tidenes første rap-gruppe med en Spellemannpris på peishylla. Prisen havnet imidlertid ikke hjemme i stua deres, men det er en historie for en annen gang.

Klovner i Kamp har vunnet flere priser og laget filmmusikk, som blant annet «Langt å gå» til klassikeren Flåklypa, med over 11 millioner streams! Til tross for skumle øyeblikk hvor de har lovet å gå fra hverandre på permanent basis, finner de alltid tilbake til hverandre, heldigvis for oss.

Du ser en av Norges beste livegrupper på FOMA 15.-16. juni 2023!

Miss Li

Musikken hennes beskrives som «spontan, fargerik, leken, personlig og glad». I juni kan du nyte energibomben Miss Li når hun stepper opp på scenen på FOMA 2023!

Linda Karlsson, eller Miss Li som hun også er kjent som, er en av de aller største kvinnelige artistene du finner i Sverige. Singer/songwriteren kickstartet karrieren etter hun vant en talentkonkurranse tidlig på 2000- tallet, nå har dama tronet toppliste etter toppliste i årevis.

Til tross for hele ni studioalbum, vil ikke Miss Li settes i bås. Hun synes det er kjedelig å bare gjøre det samme, og trenger å bryte seg løs en gang iblant. Det er tydelig at det funker!

Ikke bare har hun en stor stemme, pop-prinsessen har vunnet svenske Grammis, samarbeidet med selveste Rihanna, og vært den mest strømmede kvinnelige svenske artisten en god håndfull ganger. Musikken hennes har også blitt spilt på en liten haug TV-reklamer og amerikanske TV-serier som blant annet Grey’s Anatomy og Desperate Housewives. Du har med andre ord sikkert hørt noe av henne før, for eksempel «Komplicerad» som i skrivende stund teller over 61 millioner streams på Spotify.

Nå tar hun med seg den herlige energien på scenen vår i juni – det er bare å glede seg!

Stig brenner

Stig startet sin karriere i 2015 som Unge Ferrari, før han vokste ut av sitt
alter ego i 2020 og tok tilbake navnet sitt som Stig Brenner. Han gikk ut av startblokka som rapper, men endte med å åpne dørene for en hel bransje da han for alvor satt norsk R&B på kartet.

Det skulle ikke mer til enn debut-EPen Til mine venner for å få sine første nominasjoner, både til Spellemannprisen og P3 Gull. Siden det har han skutt til himmels med et bredere repertoar, flere priser og enda mer lojale
fans.

Stig fikk raskt lagt inn store aksjer i det norske rap- og hiphop-miljøet. I dag kan mange store navn skryte av å ha collabs med karen, blant annet hans BFF Arif, Karpe, Isah, Molly Sandén, Tomine Harket, og mange, mange flere.

Musikken hans står mange nært, og det kommer du til å få kjenne på kroppen på FOMA 2023.

Vi gleder oss!

Ellie Goulding kommer til FOMA 2023!

Den britiske singer/songwriteren Ellie Goulding slo gjennom med et brak i 2010 da albumet Lights debuterte som nummer 1 på UK Albums Chart, siden gikk det i full fart i godt over en dekade. Hun har en enormt imponerende merittliste, og en hel haug av hits du garantert har hørt.

Med sangteknikk og en forkjærlighet for fansen i bakhånd, har Ellie Goulding skapt et musikalsk imperie sammen med venner som blant annet Bruno Mars, Katy Perry, Tinie Tempah, Calvin Harris, Kygo, Sean Paul, Swae Lee, Big Sean, Iggy Azalea og Taylor Swift (for å nevne noen). Du har nok hørt flere av dem som soundtracks til noen av verdens mest kjente
filmer.

Ellie har vært nominert og vunnet mange internasjonale priser som blant annet Grammys og Brit Awards, oppnådd fire RIAA-sertifiserte (gull og platinum) album, og spilt på de mest utrolige steder. Ikke bare har hun vært her i Oslo for å spille på Nobels fredspris-konserten, hun har også vært på besøk i Det Hvite Hus, og ikke minst, spilt intimkonsert i bryllupet
til fremtidige konge og dronning av Storbritannia, William og Kate.

Briten er ikke bare en begavet sangerinne, hun har et godt hjerte og er aktiv i EU og klimakampen, og andre humanitære saker. Låta «Army» er laget til assistent-venninnen Hannah, og selvfølgelig fansen hennes.

Nå tar Ellie med seg sin fantastiske stemme og utallige monsterhits til FOMA 15.-16. juni 2023. Dette blir gåsehud

Matoma

God energi, uimotståelige melodier og relaterbare historier som kan få i gang enhver fest eller oppmuntre deg i tunge tider.

Tom Stræte Lagergren, eller Matoma som han er kjent verden over, har alltid hatt musikk i kropp og sjel. Han startet som pianist allerede som liten gutt og har holdt dedikasjonen vedlike gjennom hele sin musikkarriere.

I fem hele år jobbet han med musikken sin i 10-12 timer daglig før han debuterte på SoundCloud i 2014. Hard work pays off, for i dag har han milliarder av streams og står bak VERDENS mest delte låt (!). Det var remixen av låta til The Notorious B.I.G, «Old Thing Back», som gjorde at det virkelig tok av for Hedmark-gutten.

Matoma har spilt på noen av verdens og Norges største festivaler, og tatt scenen på blant annet både Coachella og Tomorrowland. I 2022 har han sluppet 6 prosjekter som til sammen har nærmere 2 millioner streams, på under ett år. 

Med tropiske toner, noen av verdens mest kjente bangere og samarbeid med globale navn i sekken, kommer gladlaksen til FOMA for å ta over scenen og levere et forrykende show. Det er bare å glede seg!