Fornebu Music and Arts Festival er bygget opp på tre pilarer; underholdning, kunst, mat og drikke. Gjennom våren har vi introdusert gjestene våre til artistene som står på scenen, kunsten som blir å se på området, og alle de gode smakene som er med på å heve totalopplevelsen på FoMA. Vi har spart litt på kruttet og kan endelig fortelle at vi skal ha vinsmaking av bobler fra Italia, Frankrike og Spania, presentert av vår hovedpartner Norwegian Beverage Group.
Vi er heldige og har fått med oss Kjell-Gabriel Hendrichs som skal gjennomføre vinsmakingen under festivalen. Han er kjent for sin palett og det er få som kan måle seg med kunnskapen han besitter innenfor vinverden her i Norge. Merittene er lange og han står blant annet bak Nettavisens Kjendsvinen, Play with wine og Kjells Vinkjeller.
Kjell-Gabriel skal ha to runder med vinsmaking på festivalen og billettene kan du sikre deg via Ticketmaster ved å klikke HER. Det er kun 96 plasser tilgjengelig for hver vinsmaking og det vil ikke bli lagt ut flere billetter, så her kan det fort bli rift om billettene. Dersom det er ledige billetter igjen ved oppstartstidspunkt, kan gjestene våre alltids sikre seg billett ved ankomst festivalen, men kjenner vi boblene og Kjell-Gabriel rett, så vil disse billettene fly unna!
Første vinsmaking tar sted kl. 15:45 med oppmøte kl. 15:30.
Andre vinsmaking tar sted kl. 17:15 med oppmøte kl 17:00.
Hver vinsmaking varer i 30 min og det er free seating med maks 8 gjester per bord.
Vinsmaking er et separat billettert arrangement på FoMA og for å kunne benytte deg av tilbudet må du ha en festivalbillett til festivalen.
Velkommen på besøk til Fornebu Music and Arts Festival, fredag 17. juni!