fbpx

Uten mat og drikke, duger festivalhelten ikke!

Fornebu Music & Arts festival er bygget opp på tre pilarer: Underholdning, mat og drikke, og kunst. Om én pilar faller, faller hele huset! 

Gjennom høsten og vinteren har vi håndplukket aktører som skal bidra til å heve mat og drikkeopplevelsen til alle våre gjester, og på menyen vil man se en rød tråd hvor mat er paret med alt det gode som serveres i glasset. Vi har som mål å være den festivalen i Norge som har bredest sortiment av vin og bobler, i tillegg til at vi skal gi deg fredagstacoen servert av en prisvinnende kokk fra tacoens hjemland;  Mexico.  

Hvert år skal vi ha nye fokusland hvor man kan smake på både matretter og drikke fra de respektive land. I år har vi fokus på Italia, USA, Tsjekkia, Frankrike og latinske land. Utover mat og drikke fra fokusland vil man også kunne smake på en variasjon av retter fra lokale aktører. 

Fremover skal vi introdusere dere ovenfor aktørene og menyen til våre håndplukkede samarbeidspartnere som skal gi deg en kulinarisk opplevelse du aldri har opplevd på festival tidligere. 

Enten om du er vegetarianer, foodie eller bare sulten og tørst, anbefaler vi å legge både lunsjen og middagen til FoMA. 

Skål! Bon Appétit! Sante! Cheers! Buon appetito! Na zdraví!