fbpx

Galleri Kladden tar med utstillingen sin til Fornebu Music and Arts festival (FoMA),  og er et visningsrom for kunst og består av en bitteliten kreativ co-working-hub og er et sosialt samlingspunkt på Vålerenga. Det hyggelige lille nabolagsgalleriet hvor du både kan finne kunst til hyggelige priser og oppdage nye kunstnere.  

Galleriet tilbyr en spennende samling malerier og kunsttrykk, med et utvalg av både ferske og veletablerte kunstnerskap. Ønsker du å besøke galleriet allerede før den 17. juni, kan du besøke galleriet gratis, og det tilbys også diverse kreative kurs. Målet er at kunstnerne selv skal sitte igjen med mesteparten av lønna, det er derfor gratis å stille ut og kunstnerne får en fordelaktig prosentandel av salget. Også under festivalen vil det være anledning å kjøpe kunst fra galleriet og inntekten går uavkortet til kunstnerne. 

Galleri Kladden skal være et sted for alt fra det uetablerte til det etablerte. Fra det maktkritiske som river ned, til det tradisjonelle som hedrer. 

Fremover mot festivalen vil vi lansere kunstnerne og deres verk som skal stilles ut i Galleri Kladdens pop up utstilling på Fornebu Music & Arts festival, fredag 17. juni. 

Les mer om Galleri Kladden HER.

Besøk Galleri Kladden på Instagram HER