fbpx

FoMA Kunststipend 2022

Vi i Fornebu Music and Arts festival har gleden av å presentere første utgave av FoMA Kunststipend!

FoMA er bygget opp på tre pilarer: underholdning, kunst, mat og drikke. Frem til nå har vi introdusert gjestene våre ovenfor noe av kunstinnholdet på festivalplakaten vår,  og nå ønsker vi å toppe kunstprogrammet vårt med invitere alle kunstnere i hele Norges land til å søke om FoMA Kunststipend 2022. 

Til årets festival ønsker vi å gi kunstnere muligheten til å ta med seg sine beste kreasjoner eller nye kunstverk for å vise frem til tusenvis av mennesker. Vi ønsker å nå bredt ut i det kunstneriske landskapet og legger derfor ingen føringer på uttrykket man ønsker å vise frem. Kunst er i øyet som ser! Vi deler ut inntil tre stk stipend á kr 10 000 kroner til de som blir valgt ut av juryen. Juryen vil bestå av både kunstnerne som allerede er del av programmet vårt, i tillegg til gjengen i FoMA. 

Send oss en åpen søknad med informasjon om deg og ditt uttrykk, sammen med link eller bilder/video som gir oss et visuelt inntrykk av uttrykket ditt til [email protected], innen 19. mai. Mottakere av stipendet må selv dekke transport og losji, mens vi tilrettelegger for utstilling på området og synlighet av ditt kunstneriske uttrykk. 

Vi ser frem til å høre fra deg!