fbpx

Whiskeysmaking med fokus på USA!

Michter´s USA´s første whiskey destilleri som ble etablert allerede i 1753! Til FOMA kommer Michter´s med et eksklusivt utvalg av deres sortiment og inviterer til whiskeysmaking under festivalen. 

Torsdag 15. juni kl. 19:15 får du smake og oppleve amerikansk whiskey gjennom en av Europas mest kyndige whiskeykjennere, Søren Krogh, som til daglig jobber som seniorrådgiver i Michter´s destilleri. Smaksopplevelsen varer i 30 minutter og på menyen står et utvalg av sørstatenes edleste dråper. 

NB: Billetter til smaking er kun gyldig sammen med festivalbillett til FOMA. Billetter til vinsmaking kjøpes på Ticketmaster fra og med lørdag 27. mai kl 09:00. 20 års aldersgrense. 

Om Michter´s Distillery

Michter’s Distillery er en anerkjent amerikansk whiskeyprodusent med en rik historie som går tilbake til 1700-tallet. Fra i Louisville, Kentucky i USA, har Michter’s fått et rykte for å lage eksepsjonelt brennevin gjennom en omhyggelig og tradisjonell tilnærming.

Michter’s er kjent for sin small-batch-tilnærming, som sikrer grundig oppmerksomhet på detaljer gjennom hele produksjonsprosessen. Destilleriet velger ut sine råvarer og lagrer whiskeyen på nøye utvalgte eikefat. Denne forpliktelsen til kvalitet har gitt Michter en lojal tilhengerskare blant whiskey entusiaster og kjennere.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!