fbpx

Velkommen til FOMAs vinunvers!

Midt i hjertet av festivalen ønsker vi velkommen til vinuniverset vårt! Vinuniverset er et eget område på festivalen dedikert til paring av mat og drikke, samtidig som vi lager et samlingspunkt for både nye og erfarne vinkjennere. Vi ønsker å skape en glede rundt de edle dråpene hvor gjestene våre skal sitte igjen med kunnskap om hva som serveres fra menyen vår, og hvordan paring av mat sammen med det gode i glasset kan heve smaksopplevelsen. 

Visste du at vi hadde 36 forskjellige viner på menyen på FOMA i 2022? Vi har videreutviklet menyen vår, og inne i vinuniverset skal vi tilby et bredt spekter av smaksopplevelser og aktørene bak de forskjellige menyene, skal vi bli bedre kjent med i løpet av uken her på nettsiden vår.

Området skal tilby en smaksreise gjennom tradisjonelle og nye vinregioner hvor mat fra alle verdens kanter skal reflekteres på menyen, enten om det er norske østers eller druer fra tradisjonelle regioner i Frankrike.

Vinuninverset er et konsept som er åpent for alle som har billett til festivalen og vi vil i tillegg tilby egne billetter til vinsmaking som tar sted i åpningstiden. Disse billettene slippes senere. 

Vi gleder oss til å invitere alle våre gjester med på en kulinarisk opplevelse på Fornebu Music and Arts Festival, 15. og 16. juni 2023!