fbpx

Kulinariske opplevelser på FOMA!

Fornebu Music and Arts festival er bygget opp på tre pilarer: Underholdning, kunst og kulinariske opplevelser. Om én pilar faller, faller hele huset!

Gjennom høsten og vinteren har vi besøkt restauranter, matmesser og flere pop-up kjøkken for å smake oss gjennom det som nå har blitt årets FOMA-meny. Vi er stolte av å presentere bredden på smaksopplevelsen vi skal tilby alle våre gjester, og fremover mot sommeren jobber vi sammen med mataktørene våre for spisse menyen og videreutvikle den kulinariske opplevelsen på FOMA. Dette skal vi blant annet gjøre ved å inkluderer kokker og sommelierer til å pare mat med drikke slik at du får den beste smaksopplevelsen FOMA kan by på. Senere i vår vil vi også presentere en tasting meny fra våre 12 kjøkken som blir å finne på årets festival, hvor hver rett koster 50 kr eller mindre!

Gjennom menyen på FOMA, presentert av våre 12 forskjellige kjøkken, byr de på matkultur fra 10 forskjellige land: Norge, Myanmar, England, Japan, Thailand, Italia, Venezuela, USA, Belgia og Korea. Enten om du er vegetarianer, foodie eller bare fysen på noe godt, byr FOMA-menyen på en multikulturell smaksopplevelse for alle og enhver!

Kom sulten og dra mett – uten mat og drikke, duger festivalhelten ikke!

Smaklig måltid! အရသာရှိတဲ့အစားအစာ။ Enjoy your meal! おいしい食事!มื้ออร่อย! 
Buon appetito! ¡Comida sabrosa! Bon appétit! 천만에요!

Velkommen til en kulinarisk opplevelse på FOMA, 15. og 16. juni 2023!