fbpx

#BIO – økologisk vin fra Italia

#bio er en serie vin laget av organiske druer hvor kvaliteten har blitt sikret i alle ledd, samtidig som etiketten ivaretar det økologiske stempelet for både naturen, insekter og deg!

Fredag 16. juni kl. 18:15 blir det vinsmaking med økologisk vin fra Italia! I løpet av 30 minutter skal vi lære om druene og smake på økologisk hvitvin, rødvin og vegansk rosé fra #bio. 

NB: Billetter til vinsmaking er kun gyldig sammen med festivalbillett til FOMA. Billetter til vinsmaking kjøpes på Ticketmaster fra og med fredag 26. mai kl 09:00. 18 års aldersgrense. 

Om #BIO

BIO YOUR LIFE er mottoet bak etikken som kvalitetssikrer de komplekse og strenge reglene for økologisk vin.  Økologisk vin er laget av druer som er dyrket uten syntetiske sprøytemidler og kunstgjødsel. Produsenten følger strengere regler for tilsetninger som for eksempel svovel. Økologisk vi er sertifisert av en offentlig godkjenningsinstans, og i #bio sitt tilfelle er det CCPB som har kvalitetssikret druene. 

«Fortreffelighet kommer til uttrykk gjennom respekt for livet, i alle dets former ved å beskytte miljøet  og bevare det biologiske mangfoldet. Våre viner er skapt takket være forkjærligheten til naturen. fremtiden tilhører alle og er bygget på hverdagens valg».

Produkter som presenteres under vinsmaking

#bio Terre Siciliane, Chardonnay – varenummer 14165601 på Vinmonopolet

#bio Bardolino Chiaretto Rosé (vegansk) – varenummer 12000701 Vinmonopolet

#bio Valpolicella, Veneto – varenummer 11601301 Vinmonopolet

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!