fbpx

Furset disker opp på Business Loungen

Visste du at på Fornebu Music and Arts Festival (FoMA) så har vi et eget område dedikert kun for bedrifter og organisasjoner? Etter to år uten sommerfester, kickoffs og julebord, ville vi tilgjengeliggjøre festivalen til kolleger og venner som endelig kan samles igjen til en felles feiring og opplevelse! Velkommen til Business Loungen, hvor det faglige møter musikk, kunst, mat og drikke.

Som del av konseptet i Business Loungen vår, får alle gjester dedikerte bord som er reservert deres bedrift hele dagen, i tillegg til billett til festivalen. For å toppe det hele får gjestene i Business Loungen mat inkludert i opplevelsen; disket opp av Furset Catering.  

Furset Catering er en del av Fursetgruppen som er et ledende selskap innen store matopplevelser. De står bak nærmere 30 restauranter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo. Deriblant Ekebergrestauranten, Grilleriet, Ling Ling Hakkasan og Sjømagasinet. De har lovet oss en unik street food-meny til alle våre besøkende i Business Loungen. “Råvarer i sesong, kunnskap og en god dose lidenskap. Det er vår oppskrift”.

Vi gleder oss til det lille ekstra krydderet på årets festival!