fbpx

Vi skåler for våre venner i CASK som skal sørge for at du får det beste utvalget i glasset ditt når du skal slukke tørsten i solen!

Nå som solen har meldt sin ankomst og uteopplevelsene endelig ser dagens lys, er det på høy tid å begynne å tenke på sol, sommer og festival – og ikke minst læskende drikke. I den anledning ønsker vi å introdusere dere ovenfor hovedpartneren vår som skal vekke til live våre flytende smaksløker.

CASK ble stiftet av en gjeng malt og humle-elskere allerede i 2009 og har siden den tid inngått samarbeid med Mostuegruppen. CASK er kjent for sin katalog av håndverksøl og brennevin fra hele verden, og ikke minst som leverandør av drikke til ethvert øyeblikk.På Fornebu Music and Arts Festival (FoMA) serveres alle våre gjester edle dråper fra hele verden som skal slukke tørsten i sommersteken, og bidra til en perfekt opplevelse 

FoMA er bygget opp på tre pilarer: underholdning, kunst, mat og drikke. Vi har masse å se frem til på festivalen, men uten mat og drikke – duger festivalhelten ikke. Det er derfor på høy tid å introdusere dere ovenfor hva dere kan glede dere til å slukke tørsten med de 17. juni.

I førersetet bak rattet til CASK på FoMA treffer vi på Staropramen fra Tsjekkia, Miller fra USA, BrewDog fra Skottland, og BEKK fra Ægir Bryggeri i Flåm! Og ikke nok med det, så tar de med seg den lokale aktøren Oslo Håndverkstilleri sin prisbelønnede Vidda Tørr Gin og Norwegian Wood Bjørkevodka. Og ikke fortvil, brennevinduoen får selskap fra sin italienske bror Veritas White Blended Rom, og sammen får vi en blanding av det beste Europa har å tilby av smaker inn til de nordiske ganer. 

Under festivalen vil du finne CASK sine produkter i alle barer, i tillegg til deres eget univers med et sortiment av deres dråper i et inviterende chill område. 

Før festivalen kan du bli bedre kjent med humle og malt kjennerne i CASK på sosiale medier:

Facebookside                     Facebookgruppe    Instagram   Oslo Craft Beer Festival

Skål! Saluti! Na zdraví! Proost!