fbpx

Edle dråper fra Norwegian Beverage Group

Vi høyner smaksopplevelsen sammen med en av våre hovedpartnere; Norwegian Beverage Group – sammen skal vi sørge for at du blir kjent med de edleste vindråper importøren har å by på. 

Norwegian Beverage Group startet sin virksomhet i Norge i 2012 og feirer sitt 10 års jubileum sammen med deg og tusenvis av gjester på Fornebu Music and Arts Festival (FoMA), fredag 17. juni. Importøren har håndplukket et utvalg av de beste viner som blir å få i glasset på festivalen. Det blir et titalls av forskjellige viner å finne på menyen, og dette gjør FoMA til den fremste festivalen i Norge med fokus på vinkultur.

En av FoMAs pilarer, sammen med kunst og underholdning, er mat og drikke, og  med samarbeidet vi har inngått, har vi hatt som mål å tilby det bredeste utvalget av rød- og hvitvin, musserende og rosé. Sortimentet blir forskjellig fra bar til bar hvor menyen endrer seg ut i fra hvilket område du befinner deg på. På festivalen lager de også et vinunivers med fokus på druer fra Italia, Spania, Frankrike og Argentina. Smaksopplevelsen toppes med å pare det gode i glasset med mat fra samme land. 

For de av dere som ønsker å lære mer om hva som serveres i glasset, tilbyr vi også muligheten til å delta på vinsmaking med flasker fra de fire landene. Billetter til vinsmaking legges ut tettere opp mot festivalen med mulighet for noen få dropin plasser under selve festivalen. Følg med på Facebook, Instagram og Linkedin for mer informasjon om billetter og hvilke druer som blir å smake på. 

Vi kan også fortelle at Norwegian Beverage Group kommer med et nytt produkt fra Italia til sommeren og Norgespremiere av Art Spritz blir på FoMA. Da gjenstår det bare å finne frem solkremen og glede seg til gode smaksopplevelser sammen med gode venner, kolleger og familie!

Sante! Saluti! Salud!