fbpx

Tine Hartz (f. 1987, fra Modum) er en norsk samtidskunstner som skiller seg ut med sine kreasjoner innen både figurativ og abstrakt kunst. Hun ble oppdaget av Tom Cruise i år 2020 etter at hun malte Top Gun-bilen, hvorpå Mr. Cruise påpekte Frk. Hartz sitt talent og overbeviste henne om å og bli en heltidskunstner. Hun tok rådet hans og tok et steg ut i offentligheten. Siden den gang har etterspørselen etter arbeidet hennes skutt i været.

Frk. Hartz’ verk består av både oljemalerier, tegninger og digital kunst, og ved å utforske det beste fra alle teknikker viser hun vei mot en ny tid. Hartz er betatt av kontrasten i lys, skygge og farger, og den mystiske spenningen som ligger i kunsten hun ikke har skapt ennå. For henne er det ingen fast form, ingen boks og hun vil fortsette å gjøre det uventede. Det vil ikke være noen regler for kunsten hennes.

Hartz har blitt spådd en lys fremtid som artist, og har entret scenen. Vi gleder oss til å presentere hennes verk på storskjermen vår i tillegg at hennes verk vil være på utstilling i pop-up galleriet vårt. Bli bedre kjent med Tine og hennes kreasjoner via Instagram-profilen hennes. 

Stay tuned.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!