fbpx

SAMTIDSKUNSTNEREN TINE HARTZ

Tine Hartz (f. 1987, fra Modum) er en norsk samtidskunstner som skiller seg ut med sine kreasjoner innen både figurativ og abstrakt kunst. Hun ble oppdaget av Tom Cruise i år 2020 etter at hun malte Top Gun-bilen, hvorpå Mr. Cruise påpekte Frk. Hartz sitt talent og overbeviste henne om å og bli en heltidskunstner. Hun tok rådet hans og tok et steg ut i offentligheten. Siden den gang har etterspørselen etter arbeidet hennes skutt i været.

Frk. Hartz’ verk består av både oljemalerier, tegninger og digital kunst, og ved å utforske det beste fra alle teknikker viser hun vei mot en ny tid. Hartz er betatt av kontrasten i lys, skygge og farger, og den mystiske spenningen som ligger i kunsten hun ikke har skapt ennå. For henne er det ingen fast form, ingen boks og hun vil fortsette å gjøre det uventede. Det vil ikke være noen regler for kunsten hennes.

Hartz har blitt spådd en lys fremtid som artist, og har entret scenen. Vi gleder oss til å presentere hennes verk på storskjermen vår i tillegg at hennes verk vil være på utstilling i pop-up galleriet vårt. Bli bedre kjent med Tine og hennes kreasjoner via Instagram-profilen hennes. 

Stay tuned.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!