fbpx

ESPEN PADAWAN FAGERHEIM

I pop-up galleriet på FOMA skal Espen og medeleven Sikkedelic skape en opplevelse som trigges av alle sanser, hvor universet deres har fått navnet Strindskavl. Rommet de skal invitere oss inn i skal spille på likhetene mellom skog og hav for å skape et bionom som ikke eksisterer.

Espen Padawan Fagerheim er en 29 år gammel kunststudent med en kjærlighet for karakterutvikling – som skaper karakterer og vesener inspirert av sci-fi/fantasy, mytologi og tegneserier gjennom skulpturer, installasjoner og digital tegning.

Med en lidenskap for å utforske fantasifulle og alternative uttrykk, lar han seg ikke begrense av de konvensjonelle kravene om dypere mening og budskap i kunsten, og fokuserer heller på den rene skapergleden som kunsten kan gi.

Med en leken tilnærming til materialer og teknikker, skaper han fargerike og sære verk som gir betrakteren selv rom for å tolke karakterenes egenskaper og opprinnelser, og gjennom hans arbeid kan betrakteren bli transportert til alternative virkeligheter.

Han ønsker at verkene skal være et fristed fra den hektiske og stressende hverdagen, og at det skal gi betrakteren en følelse av glede og inspirasjon.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!