fbpx

Dagsprogram FOMA 2023

Vi gleder oss til 15. og 16. juni med en fantastisk artistpakke!

Med en blanding av både nasjonale og internasjonale stjerner kommer FOMA 2023 til å bli en fantastisk start på Oslosommeren. Les om noen av artistene under og ta en titt på hele lineupen her.

Den britiske singer/songwriteren Ellie Goulding slo gjennom med et brak i 2010 da albumet Lights debuterte som nummer 1 på UK Albums Chart, siden gikk det i full fart i godt over en dekade. Hun har en enormt imponerende merittliste, og en hel haug av hits du garantert har hørt.

I 2001 slapp barndomsvennene i Röyksopp singelen «Eple», et knapt knips før debutalbumet Melody A.M. kom ut i verdens sfære. Albumet endret både deres og andres liv. VG kåret det til tiårets beste album, med over en million kopier solgt over hele verden, og sertifisert platinum. I løpet av deres til sammen åtte album og mange singler, har Röyksopp vært å høre i både reklamer og filmer kloden rundt. Blant annet deres andre album The Understanding lå på topplister over hele Europa før de virkelig fikk grobunn over dammen og havnet på Billboard.

I fem hele år jobbet Matoma med musikken sin i 10-12 timer daglig før han debuterte på SoundCloud i 2014. Hard work pays off, for i dag har han milliarder av streams og står bak VERDENS mest delte låt (!). Det var remixen av låta til The Notorious B.I.G, «Old Thing Back», som gjorde at det virkelig tok av for Hedmark-gutten.

Sanger, multiinstrumentalist, komponist, tekstforfatter, prisvinner og musikals geni. Jarle Norman Bernhoft-Sjødin, bedre kjent som Bernhoft, har nærmest blitt en overnaturlig figur. Vi, og resten av kloden, har alle fått med oss det ikoniske musikalske stykket – du vet hvilket vi snakker om.

Tidspunktene vil komme nærmere festivalen.

 

Flere artister